NORDIC SWAN EDUSTUSVENE

Enintään 35 matkustajalle 

 

Nordic Swan edustusvene on suunniteltu ja rakennettu korkeatasoisiin päiväristeilyihin. Alus edustaa suomalaista veneenrakennustaitoa parhaimmillaan. Se onkin kyydinnyt tyylikkäästi lukuisia arvovieraita.

Nordic Swanilla nautitaan myös upeista makuelämyksistä, jotka laivamme huippukokki valmistaa paikan päällä. Aluksella on myös A-anniskeluoikeudet ja hyvä valikoima temperoituja juomia.

Nordic Swan on erittäin merikelpoinen ja nopea alus. Pääsalonkiin mahtuu yhtenäisesti istumaan 14 matkustajaa ja tarvittaessa keulassa on eristetty, privaattisalonki 6 henkilölle. Tiikkikalustein varustetulla peräkannella on tilaa jopa 20 asiakkaalle. Veneessä on saniteettitilat.

Kaadettava masto ja matala syväys mahdollistaa risteilyt mm. kauniilla Degerön ja Svinön kanavareiteillä tai kierroksen Laajasalon ympäri.

SÄÄLTÄ SUOJASSA SATOI TAI PAISTOI

Peräkansi saadaan tarvittaessa kokonaan katettua säänkestävällä valoisalla kuomulla.

Siten sinua ja seuruettasi palvelemme. Olemme ylpeitä ja iloisia osaamisestamme, josta myös asiakkaat ovat runsain sanoin kiitelleet. Ota yhteyttä ja tule kokemaan muistorikkaimmat hetket merellä! Takaamme, että tulette viihtymään.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 14,0 m
  • Leveys: 4,2 m
  • Henkilömäärä: max. 35
  • Rolls Royce vesijetit
  • Koneteho 1200 hv
  • Matkanopeus: n. 25 solmua

Hinnasto

1. tuntiSeuraavat tunnitOdotus­tunnit
900 €650 €350 €

Lähtö/saapuminen Vironallas, Vanha Kauppahalli.

Hinnat sisältävät 10 % alv. Hinnat sisältävät kaiken muun paitsi ruoan ja juoman.