Merellisen Helsingin parhaat palat

Helsingin parhaat palat-veneretkellä pääset näkemään Helsingin saariston merkittävimmät kohteet mereltä. Veneretken aikana ehdimme tutustua Helsingin itä-, keski-, ja länsisaaristoon. Reitin valintaan voit esittää omat toivomuksesi, tai asiantunteva kipparimme valitsee kohteet puolestasi. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat saada helposti kattavan kokonaiskuvan merellisestä Helsingistä. 

Itä-Helsinki cruise

Itä-Helsingin Cruise -veneretkellä pääset kokemaan itäisen Helsingin saariston merkittävimmät kohteet. Matkalla pääset näkemään vaikuttavan Suomenlinnan, Kuninkaansalmen ja Laajasalon sekä Tammisalon mereltä päin. Veneretken kesto on minimissään 1,5h. Tämä risteily sopii kaikille ryhmille ja on suosituin risteilypakettimme.

Tutustu veneisiin!

Suvisaaristo cruise

Suvisaaristo Cruise on parhaimmillaan päiväsaikaan, aurinkoisena kesäpäivä. Matkan kesto on minimissään 2 h. Pääset tutustumaan Suvisaariston parhaisiin kohteisiin asiantuntevan kipparimme avulla. Suvisaaristossa on paljon hyviä grillauspaikkoja, joissa voi pysähtyä ruokailemaan. Matkalla nautimme upeasta saaristosta ja näemme mm. Espoon hulppeat merenranta-asunnot ja Keilaniemen. Sopii mukavasta yhdessäolosta ja leppoisasta nautiskelusta pitäville ryhmille.

Merellinen Helsinki tunnissa

Merellinen Helsinki tunnissa -veneretkellä pääset näkemään ja kokemaan Helsingin saariston keskeisimmät kohteet mereltä helposti ja nopeasti. Tutustumme Kauppatoriin, Kaivopuistonrantoihin ja katsastamme Suomenlinnaa eri puolilta. Lisäksi voimme toiveiden mukaisesti käydä katsomassa jäänmurtajia tai huvivenesatamaa. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat helposti ja nopeasti kokea merellisen Helsingin ja mahdollisesti jatkavat päivää esim. saaristoravintolassa.

Saariston terassikierros

Kukapa ei olisi ollut terassikierroksella, mutta entäpä ainutlaatuisessa Helsingin saaristossa? Lähde porukalla nauttimaan merellisestä Helsingistä ja saariston terasseista hyvässä ja rennossa seurassa. Helsingin saaristo tarjoaa runsaslukuisen määrän terasseja, joissa on mukava nauttia yhdessäolosta. Matkalla nautimme tyylikkäästä veneilystä vaikkapa hyvän musiikin säestyksellä. Risteily sopii erityisesti kaveri-, työ- tai polttariporukoille.

Opastettu kierros Vallisaaressa

Tule tutustumaan yleisölle avattuun upeaan Vallisaareen. Oppaamme tutustuttaa teidät Vallisaaren saloihin asiantuntevalla ja humoristisella tyylillä. Hän on työskennellyt sotilaana rannikkotykistössä ja tuntee rannikkoalueen historian. Vallisaarella on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja saariston upeimmat merimaisemat. Viereinen Kuninkaansaari voidaan yhdistää myös retkeen. Vallisaariretkeen on hyvä yhdistää myös risteilyä aluksillamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Vallisaariretkenne kannattaa toteuttaa.

Kalastusretki

Helsingissä ja sen ympäristössä on mainiot kala-apajat, jossa jättihauet ja ketterät ahvenet ja kuhat odottavat teitä. Unohtamatta tietenkään terhakkaa ja haastavaa meritaimenta.

Monipuolisella kalustollamme voimme toteuttaa ja räätöidä juuri teille sopivan unohtumattoman kalastusmatkan. Henkilökuntamme ovat kielitaitoisia merenkulun, kalastuksen ja asiakaspalvelun huippuammattilaisia. Viemme teidät parhaille kalapaikoille ja näytämme pyytävimmät kalastusniksit. Matkalla kalastuspaikoille nautitte monimuotoisesta ja upeasta Helsingin saaristosta.

Let´s go Fishing!

Polttariristeily

Polttariporukoille suosituimpia risteilyjämme ovat hurjastelu RIB-veneellä. Tähän yhdistämme usein sankarin vesihiihtoa, lautailua tai annamme kunnon kyydit vetorenkaalla! Hienostuneempaa menoa haluaville polttariporukoille sopii vaikkapa samppanjatasting jahdeillamme. Ota yhteyttä niin jutellaan, miten teidän polttaritapahtuma kannattaa toteuttaa!

Grilli tai pizza party

Nordic Swan Cruises on tunnettu erinomaisesta ruuasta ja huippukokeista. Kokkimme esittelevät mielellään taitojaan ja niksejään myös asiakkaille. Suosittuimpia ovat kalankäsittelyshow, jossa kokkimme näyttää miten kokonainen kala käsitellään ja valmistamme siitä kaikille alkupalat. Grillikoulussa näytämme teille grillauksen salat ja ammattiniksit.

Juomatasting
risteily

Yhdistä risteilyysi samppanjatasting tai joku muu juomatasing haluamanne teeman mukaan. Miehistössämme on viiniasiantuntijoita, joilta perustastingin vetäminen oninstuu ilman lisäkuluja. Halutessanne voimme lisähintaan ottaa mukaan alan huippuasiantuntijoita. Ota yhteyttää niin keskustellaan, miten teidän tasting kannattaa toteuttaa!

Porvooristeily

Lähde porukalla viettämään aikaa idylliseen Porvooseen. Matka taittuu mukavasti veneillämme jopa noin kahdessa tunnissa.

Porvoon vanhassa kaupungissa on huippuravintoloita ja kivoja putiikkeja. Halutessanne voimme järjestää teille myös kaupunkioppaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Porvooristeilynne kannattaa toteuttaa!

Gåsgrund & BBQ

Lähde risteilemään veneillämme ja tutustumaan Espoon edustalla sijaitsevaan Gäsgrundetin saareen. Saarella upea ulkosaariston luonto, huikeat merimaisemat sekä hyvät grillauspaikat. Nopeilla veneillämme, matka saarelle taittuu, jopa alle puolessa tunnissa tai voimme ajaa rauhallisesti Espoon rantoja ja vaikka kiertää Suvisaariston. Lisähintaan voimme järjestää täyden palvelun kokkailun avotulella. Retken kesto 3-5 tuntia.

Tyrskyristeilyä RIB-veneellä

Lähde risteilemään veneillämme ja tutustumaan Espoon edustalla sijaitsevaan Gäsgrundetin saareen. Saarella upea ulkosaariston luonto, huikeat merimaisemat sekä hyvät grillauspaikat. Nopeilla veneillämme, matka saarelle taittuu, jopa alle puolessa tunnissa tai voimme ajaa rauhallisesti Espoon rantoja ja vaikka kiertää Suvisaariston. Lisähintaan voimme järjestää täyden palvelun kokkailun avotulella. Retken kesto 3-5 tuntia.

Tallinna

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneillämme ja tutustumaan Tallinnaan. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy n. 45 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa n. 1,5 tunnissa, mutta on hyvä varautua yli kahdenkin tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Tallinnan risteilyyn on myös näppärä yhdistää halutessanne vierailu Naissaarella tai Pranglin saarella.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Viron Prangli

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneillämme ja tutustumaan Tallinnan edustalla sijaitsevaan Pranglin saareen. Pranglilla on täysin suomensaaristosta poikkeava luonto, mielenkiintoinen historia ja asutusta. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy noin 35 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa alle tunnissa, mutta on hyvä varautua kahden tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Lisähintaan voimme lähteä oppaan kanssa tutustumaan neuvostoaikaisella kuorma-autolla saareen. Saarella on myös mökkimajoitusmahdollisuuksia sekä saunoja ja ravintola. Halutessanne voimme yhdistää tähän myös käynnin Tallinnassa.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Viron Naissaari

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneellämme ja tutustumaan Tallinnan edustalla sijaitsevaan Naissaareen. Naissaarella on täysin suomensaaristosta poikkeava luonto, mielenkiintoinen historia ja laajasti asutusta. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy reilu 40 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa reilussa tunnissa, mutta on hyvä varautua kahden tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Satamasta voi vuokrata mönkijöitä, joilla voimme lehteä ajelemaan ja tutustumaan saareen. Tai sitten voimme lisähintaan lähteä oppaan kanssa tutustumaan neuvostoaikaisella kuorma-autolla saareen. Saarella on myös mökkimajoitusmahdollisuuksia sekä saunoja ja ravintola. Halutessanne voimme yhdistää tähän myös käynnin Tallinnassa.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Hinta alk. 250e/hlö kun henkilöltä on 9

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Pirttisaari

Lähde risteilemään veneellämme ja tutustumaan Sipoon edustalla sijaitsevaan Pirttisaareen. Saarella yhdistyvät monipuolinen luonto, sotilashistoria ja perinteinen saaristoasutus. Reittimme kulkee Itäisen-Helsinigin saariston läpi tai mahdollisesti kelin salliessa vauhdikkaasti ulkokautta. Saarella pääset kokemaan upeaa ulkosaariston luontoa ja tutustumaan halutessasi tykkeihin ja linnoituksiin. Lisähintaan voimme ottaa mukaan saaristo-oppaan, joka osaa kertoa paremmin saaristosta ja ja merilinnoituksista. Retken kesto 3-5 tuntia.

Pentalan Saaristomuseo

Lähde risteilemään veneellämme ja tutustumaan Saaristomuseoon ja vanhaan kalastajatilaan Pentalansaaressa Espoon Suvisaaristossa. Reittimme kulkee Espoon rantoja pitkin ja ajamme läpi mm. viehättävästä Svinön kanavasta. Saaristomuseossa voidaan lisähintaan järjestää opas tai ruokailu. Takaisin Helsinkiin tulemme vauhdikkaasti Suvisaariston ulkopuolelta. Retken kesto 3-5 tuntia.

Kuivasaaren retki

Kuivasaari on Puolustusvoimien hallinnassa oleva rannikkolinnake Helsingin edustalla. Nordic Swan Cruises järjestää nyt vierailuita ryhmille tähän ainutlaatuiseen linnakesaareen. Kaikkine vierailijoiden on oltava Suomen kansalaisia. Järjestämme kaikki luvat ja ilmoitukset.

Saaressa on suuri määrä museoituja tykkejä, erikoisuutena 305/2/O eli 305mm, kaksoiskanuuna Obuhov. Lisäksi nähtävillä on patterikeskiö laskintietokoneineen. Saaresta aukeavat upeat näkymät Suomen lahdelle.

Kysy lisää ja varaa