Merellisen Helsingin parhaat palat    

Helsingin parhaat palat -veneretkellä pääset näkemään Helsingin saariston merkittävimmät kohteet mereltä. Veneretken kesto on n. 2,5h, jonka aikana ehdimme tutustua Helsingin itä-, keski-, ja länsisaaristoon. Reitin valintaan voit esittää omat toivomuksesi, tai asiantunteva kipparimme valitsee kohteet puolestasi. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat saada helposti kattavan kokonaiskuvan merellisestä Helsingistä.

cruise packages

Eastern Helsinki Cruise

Itä-Helsinki Cruise

Itä-Helsingin Cruise -veneretkellä pääset kokemaan itäisen Helsingin saariston merkittävimmät kohteet. Matkalla pääset näkemään vaikuttavan Suomenlinnan, Kuninkaansalmen ja Laajasalon sekä Tammisalon mereltä päin. Veneretken kesto on minimissään 1,5h. Tämä risteily sopii kaikille ryhmille ja on suosituin risteilypakettimme.

Suvisaaristo Cruise

Suvisaaristo Cruise on parhaimmillaan päiväsaikaan, aurinkoisena kesäpäivä. Matkan kesto on minimissään 2 h. Pääset tutustumaan Suvisaariston parhaisiin kohteisiin asiantuntevan kipparimme avulla. Suvisaaristossa on paljon hyviä grillauspaikkoja, joissa voi pysähtyä ruokailemaan. Matkalla nautimme upeasta saaristosta ja näemme mm. Espoon hulppeat merenranta-asunnot ja Keilaniemen. Sopii mukavasta yhdessäolosta ja leppoisasta nautiskelusta pitäville ryhmille.

Suvisaaristo Cruise

Helsinki Seaside in an Hour

Merellinen Helsinki tunnissa

Merellinen Helsinki tunnissa -veneretkellä pääset näkemään ja kokemaan Helsingin saariston keskeisimmät kohteet mereltä helposti ja nopeasti. Tutustumme Kauppatoriin, Kaivopuistonrantoihin ja katsastamme Suomenlinnaa eri puolilta. Lisäksi voimme toiveiden mukaisesti käydä katsomassa jäänmurtajia tai huvivenesatamaa. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat helposti ja nopeasti kokea merellisen Helsingin ja mahdollisesti jatkavat päivää esim. saaristoravintolassa.

Saariston terassikierros   

Kukapa ei olisi ollut terassikierroksella, mutta entäpä ainutlaatuisessa Helsingin saaristossa? Lähde porukalla nauttimaan merellisestä Helsingistä ja saariston terasseista hyvässä ja rennossa seurassa. Helsingin saaristo tarjoaa runsaslukuisen määrän terasseja, joissa on mukava nauttia yhdessäolosta. Matkalla nautimme tyylikkäästä veneilystä vaikkapa hyvän musiikin säestyksellä. Risteily sopii erityisesti kaveri-, työ- tai polttariporukoille.

Archipelago terrace round

Vallisaariopas

Tule tutustumaan yleisölle avattuun upeaan Vallisaareen. Oppaamme tutustuttaa teidät Vallisaaren saloihin asiantuntevalla ja humoristisella tyylillä. Hän on työskennellyt sotilaana rannikkotykistössä ja tuntee rannikkoalueen historian. Vallisaarella on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja saariston upeimmat merimaisemat. Viereinen Kuninkaansaari voidaan yhdistää myös retkeen. Vallisaariretkeen on hyvä yhdistää myös risteilyä aluksillamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Vallisaariretkenne kannattaa toteuttaa. Hinnat alkaen kahden tunnin opastetulle kirrokselle 10e/hlö (25 hengen ryhmä). Hintaan lisätään alv. 

Kalastusretki

Helsingissä ja sen ympäristössä on mainiot kala-apajat, jossa jättihauet ja ketterät ahvenet ja kuhat odottavat teitä. Unohtamatta tietenkään terhakkaa ja haastavaa meritaimenta. 

Monipuolisella kalustollamme voimme toteuttaa ja räätöidä juuri teille sopivan unohtumattoman kalastusmatkan. Henkilökuntamme ovat kielitaitoisia merenkulun, kalastuksen ja asiakaspalvelun huippuammattilaisia. Viemme teidät parhaille kalapaikoille ja näytämme pyytävimmät kalastusniksit. Matkalla kalastuspaikoille nautitte monimuotoisesta ja upeasta Helsingin saaristosta.

Let´s go Fishing!

Polttariristeily

Polttariporukoille suosituimpia risteilyjämme ovat hurjastelu RIB-veneellä. Tähän yhdistämme usein sankarin vesihiihtoa, lautailua tai annamme kunnon kyydit vetorenkaalla! Hienostuneempaa menoa haluaville polttariporukoille sopii vaikkapa samppanjatasting jahdeillamme. Ota yhteyttä niin jutellaan, miten teidän polttaritapahtuma kannattaa toteuttaa! 

Kokkikoulu veneessä tai saaressa

Nordic Swan Cruises on tunnettu erinomaisesta ruuasta ja huippukokeista. Kokkimme esittelevät mielellään taitojaan ja niksejään myös asiakkaille. Suosittuimpia ovat kalankäsittelyshow, jossa kokkimme näyttää miten kokonainen kala käsitellään ja valmistamme siitä kaikille alkupalat. Grillikoulussa näytämme teille grillauksen salat ja ammattiniksit. 

JUOMATASTINGRISTEILY

Yhdistä risteilyysi samppanjatasting tai joku muu juomatasing haluamanne teeman mukaan. Miehistössämme on viiniasiantuntijoita, joilta perustastingin vetäminen oninstuu ilman lisäkuluja. Halutessanne voimme lisähintaan ottaa mukaan alan huippuasiantuntijoita. Ota yhteyttää niin keskustellaan, miten teidän tasting kannattaa toteuttaa!  

PORVOORISTEILY

Lähde porukalla viettämään aikaa idylliseen Porvooseen. Matka taittuu mukavasti veneillämme jopa noin kahdessa tunnissa.

Porvoon vanhassa kaupungissa on huippuravintoloita ja kivoja putiikkeja. Halutessanne voimme järjestää teille myös kaupunkioppaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Porvooristeilynne kannattaa toteuttaa!

 

Jaa sivu