Merellisen Helsingin parhaat palat    

Helsingin parhaat palat -veneretkellä pääset näkemään Helsingin saariston merkittävimmät kohteet mereltä. Veneretken kesto on n. 2,5h, jonka aikana ehdimme tutustua Helsingin itä-, keski-, ja länsisaaristoon. Reitin valintaan voit esittää omat toivomuksesi, tai asiantunteva kipparimme valitsee kohteet puolestasi. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat saada helposti kattavan kokonaiskuvan merellisestä Helsingistä.

risteilypaketit

Itä-Helsinki Cruise

Itä-Helsingin Cruise -veneretkellä pääset kokemaan itäisen Helsingin saariston merkittävimmät kohteet. Matkalla pääset näkemään vaikuttavan Suomenlinnan, Kuninkaansalmen ja Laajasalon sekä Tammisalon mereltä päin. Veneretken kesto on minimissään 1,5h. Tämä risteily sopii kaikille ryhmille ja on suosituin risteilypakettimme.

Suvisaaristo Cruise

Suvisaaristo Cruise on parhaimmillaan päiväsaikaan, aurinkoisena kesäpäivä. Matkan kesto on minimissään 2 h. Pääset tutustumaan Suvisaariston parhaisiin kohteisiin asiantuntevan kipparimme avulla. Suvisaaristossa on paljon hyviä grillauspaikkoja, joissa voi pysähtyä ruokailemaan. Matkalla nautimme upeasta saaristosta ja näemme mm. Espoon hulppeat merenranta-asunnot ja Keilaniemen. Sopii mukavasta yhdessäolosta ja leppoisasta nautiskelusta pitäville ryhmille.

Merellinen Helsinki tunnissa

Merellinen Helsinki tunnissa -veneretkellä pääset näkemään ja kokemaan Helsingin saariston keskeisimmät kohteet mereltä helposti ja nopeasti. Tutustumme Kauppatoriin, Kaivopuistonrantoihin ja katsastamme Suomenlinnaa eri puolilta. Lisäksi voimme toiveiden mukaisesti käydä katsomassa jäänmurtajia tai huvivenesatamaa. Tämä risteily sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat helposti ja nopeasti kokea merellisen Helsingin ja mahdollisesti jatkavat päivää esim. saaristoravintolassa.

Saariston terassikierros   

Kukapa ei olisi ollut terassikierroksella, mutta entäpä ainutlaatuisessa Helsingin saaristossa? Lähde porukalla nauttimaan merellisestä Helsingistä ja saariston terasseista hyvässä ja rennossa seurassa. Helsingin saaristo tarjoaa runsaslukuisen määrän terasseja, joissa on mukava nauttia yhdessäolosta. Matkalla nautimme tyylikkäästä veneilystä vaikkapa hyvän musiikin säestyksellä. Risteily sopii erityisesti kaveri-, työ- tai polttariporukoille.

Jaa sivu