RIB-veneellä vauhdikas merielämys!

Rib-veneet ovat erittäin nopeita, mutta turvallisia ja vakaita. Rib-vene vie merelle hurjapäisimmätkin ryhmät, jotka haluavat kokea meren tyrskyt ja vauhdin huuman ihollaan! Ribillä pääsee toki rauhallisempaakin kyytiä. Rib-safarit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Rib-venesafarit ovat suosittuja erityisesti polttaripäivän tai tyky-päivän ohjelmanumerona, sillä meno ribin kyydissä on taattu. Laitetaan siis veneen poppivehkeet soimaan ja annetaan kokeneen kipparimme lennättää teidät aaltojen ylle! Tiedustele tarpeisiisi sopivaa rib-safaria Helsingin saaristoon. Käytössämme on erikokoisia veneitä.

Rib-veneilyyn voi helposti yhdistää myös vesiurheilua vesisuksilla, wakeboardilla tai vetorenkaalla.

Ota yhteyttä


Käytössämme on useita RIB-veneitä

ANGRY SWAN RIB-VENE
(1-12 hlö)

TURVALLISUUS MUKANA MATKASSA

Turvallisuus on meille aina tärkeintä. Asiakkaamme voivat aina luottaa erittäin kokeneisiin ja koulutettuihin kapteeneihimme, jotka toteuttavat ikimuistoisen RIB-safarin turvallisesti ja niin, että kaikilla on hauskaa. 

RIB-PAKETIT

Saariston terassikierros

Kukapa ei olisi ollut terassikierroksella, mutta entäpä ainutlaatuisessa Helsingin saaristossa? Lähde porukalla nauttimaan merellisestä Helsingistä ja saariston terasseista hyvässä ja rennossa seurassa. Helsingin saaristo tarjoaa runsaslukuisen määrän terasseja, joissa on mukava nauttia yhdessäolosta. Rib-veneellä siirtyminen terassilta toiselle tapahtuu vauhdikkaasti ja tyylillä!

RIB-veneily tunnissa

Ribit ovat nopeita veneitä, joiden kyydissä maisemat vaihtuvat pikavauhtia! Tällä risteilyllä ei aika käy pitkäksi. Tunnin aikana ehdit kokea paljon: halusitpa käydä etsimässä meren isoimmat aallot tai nauttia maisemista – valinta on sinun!

Saariretki

Pääkaupunkiseudun edessä on lukuisia hienoja saaria, joista moni on täysin luonnontilassa. RIB-saariretkellä ajetaan valittuun ulkosaareen, jossa grillataan, pelataan pelejä ja vietetään aikaa hyvällä fiiliksellä – paluu tapahtuu menomatkan tyyliin vauhdikkaasti Rib-veneellä.

Tutustu valmiisin risteilypaketteihin!

Vesiurheilu

Vesihiihto

Vesihiihto sopii erinomaisesti aloittelijoille, sekä henkilöille, joilla ei vielä ole paljon kokemusta vesiurheilusta. Laskettelukokemuksesta voi olla hyötyä, sillä tekniikka on samankaltainen. Tarjoamme myös pikakoulutuksen lajiin, jolloin opetamme perustaidot ja niksit, joiden avulla noustaan pintaan ja aloitetaan temppujen tekeminen. Hiihdon alkaessa sujua kahdella suksella, jätämme toisen suksen pois ja saat näyttää taitosi yhdellä suksella!

Wake boarding

Wake Boarding on vesihiihtoa hieman vaativampi laji. Wake Boarding on lumilautailun kaltainen laji, ja sopiikin hyvin lautailua harrastaneille. Lautailukokemus ei kuitenkaan ole mikään edellytys Wake Boardingin oppimiselle, johon annamme tietysti tarvittaessa koulutuksen. Wake Boardilla voit tehdä näyttäviä hyppyjä ja tiukkoja kurveja tai vaikkapa kääntyä ilmassa ympäri

Rengas

Rengas on hauska vesilelu vesipedon iästä tai koosta riippumatta. Se sopii rauhalliseen fiilistelyyn tai hurjempaan menoon, jolloin lisäämme vauhtia ja alat suorastaan lentää veneen perässä. Meno voi olla hurjan näköistä, mutta aina todella hauskaa ja turvallista. Tämä laji sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta vesi- tai hiihtourheilusta.