INTOHIMONA MERI JA ELÄMYKSET

Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun 
huippuammattilaisia

Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia vaativillakin alueilla. Kipparimme ja VIP-risteilyemäntämme ovat kielitaitoisia, kokeneita tekijöitä. Yrityksen perustaja, Mikko Kempas, on koulutukseltaan perämies ja kauppatieteiden maisteri. Mikolla on pitkä kokemus vaativista tehtävistä liike-elämässä sekä merenkulussa. Kokemusta on kertynyt mm. yhdestä maailman hienoimmista Megajahdeista sekä Royal Caribbean Cruise Linelta perämiehenä. Myös luotsiveneet ja useat eri charterveneet ovat tulleet Mikolle tutuksi.

Tyylillä, taidolla, turvallisesti ja täsmällisesti

Näihin tukipilareihin toimintamme nojaa. Olemme Suomen matkustajalaivayhdistyksen jäsen ja noudatamme työssämme korkeita laatu- ja turvallisuuskriteereitä. Veneemme on valittu tarkoin vastaamaan vaativienkin asiakkaiden tarpeita. Niin ikään palvelumme on hiottu huippuunsa, jotta voisimme taata sen parhaimman risteilykokemuksen. Yrityksemme on myös ottanut vastaan Itämerihaasteen, joten olemme toiminnassamme sitoutuneet tekemään kaikkemme puhtaamman Itämeren puolesta.

Ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen ja vain parasta laatua tarjoten

Siten sinua ja seuruettasi palvelemme. Olemme ylpeitä ja iloisia osaamisestamme, josta myös asiakkaat ovat runsain sanoin kiitelleet. Ota yhteyttä ja tule kokemaan muistorikkaimmat hetket merellä! Takaamme, että tulette viihtymään.