Best parts of the Helsinki seaside

In the best parts of Helsinki boat trip, you get to see the most significant attractions of the Helsinki archipelago from the sea. The boat trip lasts about 2.5 hours. During that time, we get to know the eastern, middle, and western islands of Helsinki. You can express your own wish about the route, or our professional captain chooses the attractions for you. This cruise suits especially groups that want to get a clear picture of the Helsinki seaside.

Eastern Helsinki Cruise

In the Eastern Helsinki Cruise boat trip, you get to experience the most significant attractions of the eastern Helsinki archipelago. You will see the impressing Suomenlinna, Kuninkaansalmi and Laajasalo, and Tammisalo from the sea. The boat trip lasts at least 1.5 hours. This cruise suits all groups and is the most popular cruise package.

Suvisaaristo cruise

The Suvisaaristo Cruise is at its best during a sunny summer day. The trip lasts at least 2 hours. You get to know the best attractions of Suvisaaristo with the help of our expert captain. During the trip, we enjoy the wonderful archipelago and see the luxurious apartments in the beaches of Espoo and Keilaniemi. This cruise suits groups who like to have a good time together and just enjoy relaxing.

Helsinki Seaside in an Hour

In this boat trip, you get to see and experience the central attractions of the Helsinki archipelago easily and fast from the sea. We get to know Kauppatori and the Kaivopuisto beaches, and we look at Suomenlinna  from different sides. We can also go to look at icebreakers or the yacht port, if you wish so. This cruise suits especially groups that want to experience the Helsinki seaside fast and easily, and possibly continue their day in, for example, an archipelago restaurant.

Archipelago terrace round

Many of us have been on terrace rounds, but what about a round in the unique Helsinki archipelago? Take your group to enjoy the sea in Helsinki and the terraces of the archipelago in a good and relaxed company. There are a lot of nice terraces for enjoying other people’s company. We travel elegantly by boat, possibly accompanied by good music. The cruise suits especially groups of friends or co-workers, or bachelor(ette) parties.

Opastettu kierros Vallisaaressa

Tule tutustumaan yleisölle avattuun upeaan Vallisaareen. Oppaamme tutustuttaa teidät Vallisaaren saloihin asiantuntevalla ja humoristisella tyylillä. Hän on työskennellyt sotilaana rannikkotykistössä ja tuntee rannikkoalueen historian. Vallisaarella on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja saariston upeimmat merimaisemat. Viereinen Kuninkaansaari voidaan yhdistää myös retkeen. Vallisaariretkeen on hyvä yhdistää myös risteilyä aluksillamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Vallisaariretkenne kannattaa toteuttaa. Opastuksen hinta yhteensä 250e (1-35 hengen ryhmä).

Kalastusretki

Helsingissä ja sen ympäristössä on mainiot kala-apajat, jossa jättihauet ja ketterät ahvenet ja kuhat odottavat teitä. Unohtamatta tietenkään terhakkaa ja haastavaa meritaimenta.

Monipuolisella kalustollamme voimme toteuttaa ja räätöidä juuri teille sopivan unohtumattoman kalastusmatkan. Henkilökuntamme ovat kielitaitoisia merenkulun, kalastuksen ja asiakaspalvelun huippuammattilaisia. Viemme teidät parhaille kalapaikoille ja näytämme pyytävimmät kalastusniksit. Matkalla kalastuspaikoille nautitte monimuotoisesta ja upeasta Helsingin saaristosta.

Let´s go Fishing!

Polttariristeily

Polttariporukoille suosituimpia risteilyjämme ovat hurjastelu RIB-veneellä. Tähän yhdistämme usein sankarin vesihiihtoa, lautailua tai annamme kunnon kyydit vetorenkaalla! Hienostuneempaa menoa haluaville polttariporukoille sopii vaikkapa samppanjatasting jahdeillamme. Ota yhteyttä niin jutellaan, miten teidän polttaritapahtuma kannattaa toteuttaa!

Kokkikoulu veneessä tai saaressa

Nordic Swan Cruises on tunnettu erinomaisesta ruuasta ja huippukokeista. Kokkimme esittelevät mielellään taitojaan ja niksejään myös asiakkaille. Suosittuimpia ovat kalankäsittelyshow, jossa kokkimme näyttää miten kokonainen kala käsitellään ja valmistamme siitä kaikille alkupalat. Grillikoulussa näytämme teille grillauksen salat ja ammattiniksit.

Juomatasting
risteily

Yhdistä risteilyysi samppanjatasting tai joku muu juomatasing haluamanne teeman mukaan. Miehistössämme on viiniasiantuntijoita, joilta perustastingin vetäminen oninstuu ilman lisäkuluja. Halutessanne voimme lisähintaan ottaa mukaan alan huippuasiantuntijoita. Ota yhteyttää niin keskustellaan, miten teidän tasting kannattaa toteuttaa!

Porvooristeily

Lähde porukalla viettämään aikaa idylliseen Porvooseen. Matka taittuu mukavasti veneillämme jopa noin kahdessa tunnissa.

Porvoon vanhassa kaupungissa on huippuravintoloita ja kivoja putiikkeja. Halutessanne voimme järjestää teille myös kaupunkioppaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan miten Porvooristeilynne kannattaa toteuttaa!

Gåsgrund & BBQ

Lähde risteilemään veneillämme ja tutustumaan Espoon edustalla sijaitsevaan Gäsgrundetin saareen. Saarella upea ulkosaariston luonto, huikeat merimaisemat sekä hyvät grillauspaikat. Nopeilla veneillämme, matka saarelle taittuu, jopa alle puolessa tunnissa tai voimme ajaa rauhallisesti Espoon rantoja ja vaikka kiertää Suvisaariston. Lisähintaan voimme järjestää täyden palvelun kokkailun avotulella. Retken kesto 3-5 tuntia.

Tyrskyristeilyä RIB-veneellä

Lähde risteilemään veneillämme ja tutustumaan Espoon edustalla sijaitsevaan Gäsgrundetin saareen. Saarella upea ulkosaariston luonto, huikeat merimaisemat sekä hyvät grillauspaikat. Nopeilla veneillämme, matka saarelle taittuu, jopa alle puolessa tunnissa tai voimme ajaa rauhallisesti Espoon rantoja ja vaikka kiertää Suvisaariston. Lisähintaan voimme järjestää täyden palvelun kokkailun avotulella. Retken kesto 3-5 tuntia.

Tallinna

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneillämme ja tutustumaan Tallinnaan. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy n. 45 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa n. 1,5 tunnissa, mutta on hyvä varautua yli kahdenkin tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Tallinnan risteilyyn on myös näppärä yhdistää halutessanne vierailu Naissaarella tai Pranglin saarella.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Hinta 250e/hlö kun henkilöltä on 9

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Viron Prangli

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneillämme ja tutustumaan Tallinnan edustalla sijaitsevaan Pranglin saareen. Pranglilla on täysin suomensaaristosta poikkeava luonto, mielenkiintoinen historia ja asutusta. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy noin 35 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa alle tunnissa, mutta on hyvä varautua kahden tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Lisähintaan voimme lähteä oppaan kanssa tutustumaan neuvostoaikaisella kuorma-autolla saareen. Saarella on myös mökkimajoitusmahdollisuuksia sekä saunoja ja ravintola. Halutessanne voimme yhdistää tähän myös käynnin Tallinnassa.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Hinta 250e/hlö kun henkilöltä on 9

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Viron Naissaari

Lähde risteilemään avomeriliikenteeseen katsastetuilla Flying Swan tai Angry Swan veneellämme ja tutustumaan Tallinnan edustalla sijaitsevaan Naissaareen. Naissaarella on täysin suomensaaristosta poikkeava luonto, mielenkiintoinen historia ja laajasti asutusta. Suorintatietä Katajanokalta matkaa kertyy reilu 40 merimailia, ja matka taittuukin nopeimmillaan sään salliessa jopa reilussa tunnissa, mutta on hyvä varautua kahden tunnin ajoon. Tuulisen sään sattuessa on parasta suunnata suosiolla suojaisempaa reittiä vaikkapa Porvooseen. Satamasta voi vuokrata mönkijöitä, joilla voimme lehteä ajelemaan ja tutustumaan saareen. Tai sitten voimme lisähintaan lähteä oppaan kanssa tutustumaan neuvostoaikaisella kuorma-autolla saareen. Saarella on myös mökkimajoitusmahdollisuuksia sekä saunoja ja ravintola. Halutessanne voimme yhdistää tähän myös käynnin Tallinnassa.

Retken kesto 6 tuntia. Max 9 asiakasta.

Hinta alk. 250e/hlö kun henkilöltä on 9

Tarvittaessa retki voidaan räätälöidä juuri toiveidenne mukaan

Avomerikatsastettu nopea Flying Swan Offshore vene tai nopea Angry Swan RIB-kumivene

Pirttisaari

Lähde risteilemään veneellämme ja tutustumaan Sipoon edustalla sijaitsevaan Pirttisaareen. Saarella yhdistyvät monipuolinen luonto, sotilashistoria ja perinteinen saaristoasutus. Reittimme kulkee Itäisen-Helsinigin saariston läpi tai mahdollisesti kelin salliessa vauhdikkaasti ulkokautta. Saarella pääset kokemaan upeaa ulkosaariston luontoa ja tutustumaan halutessasi tykkeihin ja linnoituksiin. Lisähintaan voimme ottaa mukaan saaristo-oppaan, joka osaa kertoa paremmin saaristosta ja ja merilinnoituksista. Retken kesto 3-5 tuntia.

Pentalan Saaristomuseo

Lähde risteilemään veneellämme ja tutustumaan Saaristomuseoon ja vanhaan kalastajatilaan Pentalansaaressa Espoon Suvisaaristossa. Reittimme kulkee Espoon rantoja pitkin ja ajamme läpi mm. viehättävästä Svinön kanavasta. Saaristomuseossa voidaan lisähintaan järjestää opas tai ruokailu. Takaisin Helsinkiin tulemme vauhdikkaasti Suvisaariston ulkopuolelta. Retken kesto 3-5 tuntia.